pondelok 20. júla 2015

Pre Zuzičku

Tak som to dala. Čelenka pre Zuzi je hotová. Táto fotečka tu bude svietiť minimálne dovtedy, kým sa vrátime z dovolenky. :-)

Výroba čelenky nakoniec vôbec netrvala dlho, ako som sa obávala. V tomto prípade ani tak nešlo o šitie ako o lepenie. Celý blýskavý komponent je nalepený na plastovom čelenkovom základe pre deti, potiahnutom bielou stuhou. Na fotke splýva s pozadím.

Hrozne sa z nej teším. Ale asi viac, ako moja dcéra. :-) Ona to berie ako samozrejmosť.....mama zase niečo vymyslela a núti ma to nosiť, xixixi.


piatok 17. júla 2015

Sukkur

Možno môj posledný počin pred odchodom na dovolenku. Na fotke možno setík nevyzerá až tak dobre, ale v skutočnosti je dosť efektný. Veľmi rada pracujem s kovovými komponentmi, korálkami či filigránmi. Ešte by som pred dovolenkou chcela vyrobiť šujtášovú čelenku pre moju dcéru. No, uvidíme, či to stihnem :-)




sobota 11. júla 2015

Teferi

Dlhšie som sa neozvala. Pracovala som na väčších kúskoch ako je napríklad tento setík náramku a náušníc. Opäť som použila červené mliečne kryštály. Milujem ich. Tuším sa mi o nich v noci aj sníva :-) Náušničky som trochu vyčančala korálkami, nech sa je na čo pozerať. :-) Mám rozpracovaný ešte jeden väčší náhrdelník, len bohužiaľ ešte stále čakám na strapcééééééééé. A tie nie a nie prísť :-(.



štvrtok 2. júla 2015

Vega

Mám rada námornícky štýl. Kedysi dávno som vyrobila jedny šujtášové námornícke náušnice. Tak ma napadlo, že je možno čas na ďalšie. Obdobie dovoleniek je tu...... a aj tá moja sa už nezadržateľne blíži. Juch....