nedeľa 4. augusta 2013

Rio Tanzanite

Všetkým veľmi pekne ďakujem za záujem, ktorý ste prejavili o moje výrobky. A všetko to odštartovali jedny farebné náušnice Rio. Momentálne nemám doma snáď viac ako 2-3 hotové výrobky zo šujtášu či koráliek, všetky si našli cestu k novým majiteľom. Úžasne pozitívny pocit, ktorý ma neuveriteľne povzbudil k ďalšej práci. Ešte raz ďakujem.

A teraz k novým náušniciam - rivolka farby Tanzanite. To tu ešte nebolo :-) Ale hlavne oranžová štrasová retiazka. Keď som ju videla v KS naposledy, nemala som odvahu ju kúpiť. A toť, odvaha sa napokon našla.
Trošičku (ale fakt len trošičku :-))) začínam meniť tvar náušníc, browsovala som dosť po nete a hľadala nové nápady, ktoré by sa dali skombinovať s výraznými farbami. Moje vnútorné ja však stále podvedome hľadá vzorky, ktoré sú symetrické, napriek tomu nabudúce asi pribudnú znova jedny "krivuľky" opäť tyrkysovej a žlto-oranžovej farby. Tá kombinácia mi nedá pokoj. Nakúpila som však i nové farby ako Padparadscha, Light Siam a Blue Zircon. Snáď sa mi experimentovanie vydarí.


2 komentáre: